A Núria Costa Centre de Fisioteràpia realitzem tractaments de manera individual i personalitzada amb l'objectiu d'aconseguir i mantenir la bona salut del nostre cos en mans de professionals de la salut.


Nuria Costa FisioterapiaFISIOTERÀPIA GENERAL

La Fisioterapia és una disciplina de la salut que ofereix una alternativa terapeutica no farmacològica enfocada en la prevenció, el manteniment i la recuperació de qualsevol tipus de disfunció. Per dur-ho a terme el fisioterapeuta uitilitza diferents tècniques manuals amb l'objectiu de preservar, reestablir i augmentar el nivell de salut de qualsevol persona i així millorar la seva qualitat de vida.

Nuria Costa Fisioterapia

Nuria Costa FisioterapiaFISIOTERÀPIA EN SOL PELVIÀ

El sòl pelvià és un conjunt de músculs i lligaments que tanquen la cavitat abdominal. La seva funció principal és mantenir els òrgans pelvians ( bufeta, úter, vagina i recte) en la seva posició per tal de que tots funcionin correctament.

L'embaràs, el part i la menopausa moltes vegades comporten problemàtiques que podem minimitzar agafant conciència de la importància del nostre sòl pelvià i tonificant-lo. Així augmentem tant el benefici físic com psicològic.

A nivell de fisioteràpia podem actuar en diferents disfuncions del sòl pelvià, com les que s'especifiquen a continuació:

  • Pre i post part.
  • Incontinència urinària i/o fecal.
  • Urgència miccional.
  • Prolapse o descens d'òrgans.
  • Problemes en les relacions sexuals.
  • Prevenció de futurs problemes.

Nuria Costa FisioterapiaOSTEOPATIA GENERAL

L’osteopatia es una ciència basada en els 3 principis que va postular Andrew Taylor Still a principis del 1900.

  • Estructura governa la funció i al viceversa.
  • El cos com a única unitat indivisible.
  • Capacitat d’autocuració de l’organisme.

A.T.Still a través dels seus coneixements d’anatomia, fisiologia i biomecànica buscava restablir l’equilibri del cos. Per l’osteopatia el cos és considerat una unitat indivisible on l’estructura, la funció i les emocions estan íntimament relacionades, és a dir tots els sistemes del cos treballen conjuntament i per tant un disfunció en un sistema pot afectar el funcionament dels altres.

Des de l’osteopatia es realitzen diferents tipus de tècniques, adeqüades i adaptades a cada pacient, orientades a disminuir/eradicar el dolor, a restaurar les funcions del cos, a prevenir futures lesions i a promoure la salut i el benestar.

Ès una teràpia manual complementaria amb altres tipus de medicina, tant la medicina convencional com medicines més alternatives.

Nuria Costa FisioterapiaPODOLOGIA GENERAL

La podologia es l'especialitat sanitària que es dedica a la prevenció, diagnòstic i tractament de les afeccions i deformitats dels peus. Abarca des de problemes dèrmics com durícies, helomes (ulls de poll ), ungles encarnades, papil·lomes (berrugues), dermatomicosis (fongs a la pell), onicosis (fongs a les ungles), fins a exploracions informatitzades de la marxa i plantilles confeccionades per a cada pacient segons la patologia que presenti (sobrecàrrega/metatarsàlgia/fasciïtis plantar/esperó/esquinços repetitius/ tendinitis...).

El nostre centre està preparat per atendre pacients de qualsevol edat, diabètics i esportistes de manera individualitzada.

Per més informació: www.arolacosta.com

Nuria Costa Podologia

Nuria Costa FisioterapiaFISIOTERÀPIA I PODOLOGIA A DOMICILI

Núria Costa Centre de Fisioteràpia vol oferir a tothom la possibilitat de millorar la seva qualitat de vida. És per aquest motiu que oferim EL SERVEI DE FISIOTERÀPIA I PODOLOGIA a domicili fent-nos més propers i adaptant-nos a les necessitats de cada persona.

Nuria Costa a domiciliNúria Costa Centre de Fisioteràpia (679 68 58 94), nuriacostaisern@gmail.com, Portal de la Rambla num 6, planta 1, local 4